Dienstag, 2. August 2016

Disneyland

Den trejde & sidste dag i Paris og nu skulle turen gå til Disneyland. Siden jeg har været 4 år har det været en drøm og den dag idag blev den opfyldt.
 Patrick har allerede været der før. Vi var en lille gruppe på 8 folk. Natascha, Sanne, Camilla, Jesper, Julie, Lene, Patrick & mig.
Efter morgenmad tog vi metroen og toget til Disenyland. Vejret var ikke alt for godt med fordelen med det var at der ikke var særlig mange mennesker i Disneyland. Vores første station har været Disneyland Stodios . Natascha købt sig nogle Disneymouseøre og vi nogle Disneylandregnslag. Nu hvor vi var færdig påklædt og klar til at tage i nogle fornøgelser . Som første ville vi dykke ned i Nemos verden . Efter vi blev kørt rundt og var fuld af atralien skulle vi afprøve noget skrammede. Såmed tog vi ind i House of Terror. I den tid vi stod i køen kunne vi høre genemmen væggen en lille pige der skrej "Mommy , who are you?" . Vi stod helt spændt ind til vi fik nogle pladser i en elevtor . vi fik spændt vores bælte . Elevotoren lukked og oppenede foran et spejlet nu fik vi lov til at vinke en sidste gang til os selv . og så styrde elevatoren ned stopped og så kørte den vieder ned i en fart. den kørete op igen og vi havde en fantastisk blik over disneyland 3sek. styrde vi ned igen. Efter vi kom levende ud fra elevtorn var det tid til at spise. Vi fik en lille snack og gik ind i Cinémagique og vi hørt om Disneylandshistorie og hvordan tegnefilmende blev lavet . u var maden synked og Patrick synds vi skulle ins i Rock ´n RollerCoaster en rutschebane som kørt 100km/h . Patrick var begejstert og jeg var sindsyg bange . Lige før vi skulle ind ville jer ud men det her var gruppetvang såmed sad jeg ind i en vogn hørte Roch ´n Roll music , mæste Sannes hånd og tænkte jeg skulle til at dø. Efter vi komm ud Patrick med det største Smil på læberne og jeg med zitrende knæ gik vi over i Disenyland Parken . Det er her hvor det stor flotte Disneylandslot var. Vi var begejstert. Jesper ville gerne styrde ned fra universiumet så vi skulle ind og prøve Space Mountain.  

Nu hvor vi havde de vildeste attraktioner bag os, skulle vi så prøve de lidt mere rolige. Så efter turen i Indiana Jones rutschebanen, skulle vi også ind og se small world, som var en tur i en båd iggenem små figurer der viser deres land med forskellige nationaltypiske ting. Frankrig havde f.eks Eiffeltårnet og Canada is-hockey. 




Labyrinthet fra Alice in Wonderland, legede så med vores hjerne, men selv de ældste havde det sjov og fra tårnet i midten kunne man se en hel del af parken.
Siden starten var det klart at vi skulle se paraden kl 17.00 så det var vores næste mål. Det var så der vi fik set alle vores elskede disney charaktere, som Mickey, Elsa og Fedtmule.
Noget man selvfølgelig ikke må glemme når man har det så sjovt, er mad. Derfor gik vi ind til et burgerrestaurant, hvor vi så sammentidig med vores mad, kunne se Jedi-academy opføring.
Vi brugte en god time på at gøre igen og igen med Space Mountain. Før vi skulle ud og shoppe for nogle souvenirs. Og så blev det også til til det mest magiske fyrværkeri jeg nogensinde har oplevet. Men clips af disney film projekteret på slottet, afstemt med musik, vandfontæner og fyrværkeri.
Simpelthen magisk!








Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen