Montag, 1. August 2016

En fantastisk dag i Paris

Vækkeuret ringede og det var tid til at stå op. En ny dag i Paris. Vi fik tøj på og så gik vi ned til at spise morgenmad. Derefter gik vi i en gruppe hen til Louvre som ikke kun er et museum med fantastisk kunst men også selve bygningen et æstiktisk mesterværk som desuden også var temmelig stor, såmed ledte vi en time inden vi kunne finde den berømte Mona Lisa. Hun stod i et kæmpe stor rum med Ca.  200 kineser foran som skulle lave billeder. Efter vi gik rundt i Louvre, tog vi ud til at finde noget frokost som tilfældigvis lå op til Sacré-Coeur. Rundt omkring på trapperne stod nogle aggressive gadesælgere men Patrick stillede sig ud som held og hjalp en ung kvinde til at komme væk fra dem. Da de blev ret sur på os, gik vi op til kirken hvor vi havde en rigtig flot udsigt over Paris. Ind i kirken blev blev der tændt stearinlys til alle offenr af terrorsngrebene på Frankrig.
I bydelen Montmarte stod ved hver hjørne kunstner som malte billeder af paris og portrait billeder. Vi gik ned til Pére-Lachaise kirkegården som lå midt i byen. Nu ventede kun endnu Arc de Triumphe på os som vi selvfølgelig også skulle se. Ved Arc de Triumphe mødet vi nogle østrigske spejder som var helt vildt med vores tørklæder.
Oppe på Arc'en havde vi igen en fantastisk udsigt på paris.
Kl.18.00 mødtes vi til fællesspisning i et restaurant med fælles leg i parken & fællesbilled ved Eiffeltårnet som dessert. 
Sidst på dagen gik vi lang Seinen, ind i den ældste boghanden "Shakespeare & company".
På vej hjem, lærte vi paris' street-scene at kende. Mef rulleskøjter kørende mand som lavede stunts,  Gitarrspillende gade musiker og amateur kunstnere. Aftenen sluttede med et glas vin og cocktails.


















Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen