Freitag, 5. August 2016

En dag fuld af underholdning.

Kl. 07.30 blev vi vækket af Emil med en rolig og sød stemme. Vi fik tøj på og forberedte os til en dag med baguette, men da vi kom ned til morgenmadsbordet kunne vi med fuld glæde se, at staben havde købt cornflakes til os. Efter morgenmaden var der så lidt fritid til os, med undtagelsen af Signe som skulle sidde sammen med tovtrækkerne til filmen og prøve på at skrive en drejebog sammen med dem fra de andre grupper. I den tid legede vi sammen med alle andre spejder, udfordringer som franskmænd der prøver at forklare lege på en blanding af dårligt engelsk og perfekt fransk, blev selvfølgelig klaret fint.
Efter vores "danish frokost" tog vi en massagerundkreds, som franskmande syndes var meget sær. Vi fik malet vores danmarksflag til filmen og den første scene blev drejet. I den scene spiller Patrick og Julie et kærstepar med barn og Emil en tjerner i et restaurant. Da det var vores aften til at underholde campen, brainstormede vi idéer imens vi spillede kort. Det skulle være traditionelt dansk lejrbålsholdning med sang og sketch. Franskmændene lavede aftensmad og vi skulle for en national ret: Nogle rigtig god krydert frø lår, bagte kartofler og varm Camembert med baguette. Til dessert fik chokoladebananer.
"The stage was ours" til at tage de andre lande med på en dansk lejrbål aften. Emil bød de andre grupper velkommen og vi started med at synge "I like the flowers" som, til vores overraskelse kun få kendte til. Nu var det tid til at ryste vores kroppe, vi legede up schubidu, som alle andre var helt vild med. En lille teambuilding leg ind i mellem for at dele dem op i to, så vi kunne synge lejrbål lejrbål med dem. Alle prøvede at synge med, og til sidst føltes det som om vi sang med en flok dansker, med forskellige accenter. Finalen var så et lille teaterstykke som ville få de andre til at blive involveret. Vi havde Patrick som Princessen , Matija fra slovenien som Dronning, to piger fra cypern og frankrig som prinser og en pige fra portugal som Konge. Nu blev der læst en historie og de fik nogle sedler fra publikummet med tilfældige sætninger på som de skulle læse op. Til sidst sang vi Cumbaja ... og Emil fortalte en inspirerende historie.
Dem som ikke var træt hyggede sig om bålet. God nat !

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen