Mittwoch, 3. August 2016

Au revoir Paris , Bonjour Lille.

 Det var på tiden til at sige farvel til Paris. Morgenmad var spist, den rød Contigent T-shirt havde vi på, rygsækkene var pakket og sat på ryggen. Vi var inddelt i 3 patruljer. DK-1 & DK-2 gruppen tog til åbnings ceremoni til Lyon. Vores Patrulje DK-3 tog til Amiens. Vores patrulje bestod af Emil, Signe, Julie, Carina, Patrick og mig. Vi tog metroen ind til Paris nord station og tog så et tog ind til Amiens.
Efter en time og tyve minuters tog tur kom vi til Amiens, vi købt et kort og croissanter til frokost. Efter en kort gå tur kom vi hen til Cirque Jules Verne (En bygning med cirkus scene i). Her skulle vi checke ind og fik stillede vores baggage.
Nu var der tid til at kigge rundt omkring og spise små crépés og vaffler.
Åbningsceremonien started med at en live band spillede nogle sange for os til at synge til. Så blev det tid til at høre på nogle citater af Baden-Powell, vi var med til nogle lege, og hørte på forskellige taler om EU-samfundet, fælleskab og engagement. Efter åbningsceromonien kom vi i en bus med spejder fra cypern, frankrig, slovenien og portugisere. Vi kørt til Lille. 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen