Samstag, 6. August 2016

En Kulturelldag


Det var en god dag i dag, med god vækning, god morgenmand & et godt program. Efter morgenmaden tog vi ind til Lille og kunne se at Lille dog ikke var lille, men kæmpe stor.
Vi fik tid til at opleve byen på egen hånd og tog os sammen med vores god venner fra slovenien. Den første halve time gik vi orienteringsløs rundt i lille. Vi fik købt postkort og Signe fandt et Carlsberg skilt som hun fejrede for vildt. Nu var planen at finde en Starbucks. Noget at drikke og wifi tilgang var grunden til denn udflugt. Vi fandt en kæmpe mall med masser af butikker og efter vi havde tilfredsstillet vores afhængighed, ville vi kigge rundt i mallen. Jeg og Carina opdagede det mest luksus toilet som vi nogensinde havde set. Her var der, håndcreme, make-up rander og et sofa hvis man ikke længere havde overskud til indkøbsturen. Desværre gik for meget tid på det så der var ikke særlig langt tid tilbage til at se på butikkerne.
Vi skulle mødes i en park i Lille, her blev vi inddelt i forskellig grupper for at spise lunch. Vi fik uddelt baguette, chips, agurk, ost og skinke. Nogen legede lege andre snakkede om forskeligheden i de forskelig lande.
Efter spisning tog vi metro til en plads hvor vi kunne lave et gruppe selfie. Nu fik hver gruppe udelt en kartoffel, vi gik på et loppemarked og skulle bytte den til noget sejere. Min gruppe endte med at have et fjernsyn, Dvd, en bamse & en afrikansk maske. De andre gruppe byttede sig kun frem til kedelige ting. 

Potugiserne havde madtjensten den her aften og planen var at servere nogen tyrnosser men desværre(heldigvis) var det ikke noget man kunne handle ind til i Frankrig. Så vi fik pasta med tunsovs og til dessert zitrongrødris med kanel. Staben tog sig af aftenunderholdning med Franske sange og lege. Efter aftenunderholdning var der nogen af os som hyggede rundt om lejrbålet med andre spejder. Der blev spillet guitar i bagrunden og bålet varmede os.



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen