Donnerstag, 11. August 2016

Første workshops

Den første fuldstændige dag på Jambville. Morgenmaden var selvfølgelig meget baguette holdig. Dog fik vi noget frugt og budding, som var spiseligt. Men det skulle ikke få vores humør ned. Vi var klar til en dag med 5000 andre spejder på lejren. Og efter morgenmaden gik vi allerede i gang med aktiviteterne. Der var i modsætning til de fleste andre lejr, en plads med mange omkring 100 forskellige workshops om de 4 hovedområder af Roverway: Peace, Culture, Environtment og solidarity.

Vi havde en workshop om gender equality sammen med spejder fra tyskland, norge, portugal, finland, holland og italien. Den var okay, men meget selvstændig. Men det kan jo godt være nogle der kunne bruge den. Bagefter lærte vi en portugisisk dans men 100 andre spejder fra hele europa.

Frokosten var den bedste måltid på dagen. Fordi vi fik pasta med kødsovs, som var det eneste kød vi fik. Men man skal prøve andre kulturer, selvom det betyder ikke at spise så meget kød.
Om eftermiddagen, gik vi så en tur omkring lejrpladsen og besøgte teltene af WOSM og WAGGS som er de internationale organisationer for spejderverdenen. Der lærte vi så noget om Moot 2017 på Island og noget om vigtige egenskaber i lederlivet.


Nu hvor det langsomt blev mørkt skulle opdeles i større grupper og så vise vores forstilling af routen, som vi planlagde den sidste dag. Der fik vi så at vide hvad mange andre grupper havde for router. Det var så vores aften underholdning.
Dermed også trængen til at gå i seng. 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen