Freitag, 12. August 2016

2. Workshop dag

Jeg og Signe nyd livet som lang sover fordi vi simpelthen ikke orkede baguette maden om morgenen. I dag var igen en dag med Workshops rundt omkring. Vi startede med at besøge Sanne på hendes, hvor man legede med en kæmpe Bold og skulle finde på nogle nye regler. Derefter smuttede vi over til en Workshop hvor vi lavede sjove briller og lærte noget om fælleskab. Så tog Mathilde, Marcus og Astrid med til vores camp hvor vi så legede kort ind til vi skulle spise vores frokost.
Efter frokosten tog Emil, Carina og mig sammen med nogle fra Slovenien til en Workshop om exklusion og inklusion. Hvor vi lærte hvad det er der udgører at være med i et fælleskab og hvordan det føles, desuden hvad vi har for fordomme om forskellig mennesker.
I dag skulle vi selv lave vores aftensmad. Vi havde kartofler stegt sammen med forskelige grønsager. Danmark og Slowenien lavede maden sammen færdig til resten af campen derefter skulle vi til den store rovershow. Igen spillede det fede roverband og der var skabt god humør. Desværre smuttede vi lidt tidligere fordi vi ville afprøve silentdisco som er en disco hvor man for høretelefoner på og kan vælge mellem forskelig kanaler. Det har været en vildt success og vildt sjovt fordi man tydig kunne se hvem der hørte det ene musik og hvem det andet. De andre smuttede efter et stykke tid. Men jeg og Mathilde var helt vildt med det og blev en time længere hvorefter vi ville kigge hvad der skete de andre steder men der var ingen af vores folk så vi tog tilbage til vores camp hvor Signe, Patrick, Julie, Anne og Emil fra Danmark og Luka og Lenart fra Slowenien hyggede foran vores bål og ville hygge men skulle slukke det igen fordi folk syndes det irreterede de andre der ville sove.







Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen