Dienstag, 9. August 2016

Last evening

Emil var et dårligt vækkeur, så dagen startede med dårlig humør hos pigerne. Signe, Solbritt og jeg blev liggende og skippede morgenmaden, da vi ikke have conflakes længere og vi ikke kunne se til baguette. Klokken 10:00 blev vi så nødt til at stå op for at blive delt op i grupper. I grupperne skulle vi så planlægge forskellige måder at fremvise det vi har lavet på routen. F.eks skulle den ene gruppe lave et skyggespil og en anden en leg.
Bagefter fik hver gruppe så tildelt sit område til oprydning, da det allerede er vores sidste rigtige dag i Lille.

Indtil aftenen, havde vi så en indkøbstur i vores supermarked, for at forberede os til lejren. Dvs. købe så meget slik og sodavand som muligt. De andre grinte, da vi kom tilbage til campen med 5 indkøbsposer fyldt med slik.

Den sidste aften, var det så staben der lavede aftensmaden. Da det var en fransk stab, fik vi ratatouille og marschmallows over bålet som dessert.
Det sidste der var planlagt den aften, var undeholdning af slovenerne. De havde foruroligende mange lege der endede i kys og den en eller anden lussing. Men alt hørte til legen, så der var ingen der blev ked af noget.


Fordi det var den sidste aften, synes vi det var en god dag til bål hygge ind til sent i nat. 
Sengetid. I morgen gå turen til Jambville.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen