Montag, 8. August 2016

Vi laver en Film

Dagen stod på at dreje de sidste scener til filmen og det var danmarks scenerne. Om morgenen gik vi fra dør til dør for at finde en cykel til vores cykel scene. Hvor vi endlig fandt den virklig seje gul cykel skulle den først engang prøves, så vi tog op til en lille bakke i vores camp og havde det virkelig sjovt med at køre op og ned af bakken. Nu var det Carinas tur til at blev filmet. Vi havde en scene hvor slovenien og danmark skulle cykle sammen om kap. I den tid Carina var i gang med at filme og Emil klappede scenerne, sad resten af os og spillede kort sammen med Slovenierne. Efter vi fik spist frokost skulle scenen spille i Lille by, så dem som havde lyst kunne bare tage med ind til Lille.
Carina og Emil var i gang og resten af os tog til Starbucks, fordi vi igen trængte til koffein og wifi. Efter vi hyggede os nok i Starbucks gik vi langsom tilbage med et stop i et konditorie med de lækkerste makarons. Hvor vi kom til filmsetet, blev vi brugt som rekvisiter til den sidste danmarksscene. En scene foran en "universitet" hvor danskerne få SU og alle andre lande ikke. Efter vi var færdig tog vi metroen igen tilbage til parken. Nu var resten af dagen sat på hygge.
Slovenien havde aftensmadtjensten, som desværre blev stoppet midt i madlavning fordi vi skulle dreje ende scenen. I scenen var alle lande med flag og cliche's. Danmark havde selvfølgelig sin elskende Carlsberg i hånden som vi... ikke drak fordi vi jo er på spejdertur.
Efter en lang madlavningsproces, hvor jeg og Patrick kom og understødtede dem i at tage smagsprøver og Patrick lige fik to vepsestik, var deres mad færdig. Vi fik kartofler med skinke som hovedret og som dessert Schman. Lejrens stemningskanoner: portugiserne var endelig på tur til at lave aftensunderholdningen. Det en traditonell lejerbål med portugisiske sange, selvfølgelig i prtugisisk lydstyrke.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen