Sonntag, 14. August 2016

Au revoir France

I dag var det dagen til at sige Farvel til et spændende land og de dejlige mennesker vi har lært at kende. Vi pakkede det sidste grej og vores telt sammen. Det blev tid til at fordele krammer til vores nye venner og lavede de sidste "Denvenia" (En blanding af Denmark og Slovenia) billeder. Den sidste ceremoni var ved at begynde. Vi sad sammen med vores route og sang den sidste gang "Sur la Route" lejrsangen. Efter ceremonien havde vi travlt, da vi havde en af de første, busser der kørte til banegården, så vi blev nød til at skynde os med at få alt vores baggage ind i bussen.
Nu skulle vi tage et tog mod lufthavnen. Inde i lufthavn følte vi alle sammen til noget mad fra McDonalds, så vi checkede vores baggage ind og skulle skuffende opdage at der ikke var en McDonalds i vores gate. En lang rejse begyndte, på at finde et sted med mad, som ikke var alt for dyrt. Alle der nogensinde har været i en lufthavn, ved hvor svært det faktisk kan være. Især i en så dyr by som Paris. Derefter blev de sidste macarons købt og så gik turen også allerede mod danmark igen. Jeg var så heldig at få en vinduesplads og der var den igen..
Den spænende mavefornemmelse at vi skulle ud og flyve.To timers flyvetur, og en smule "bangehåndsholdning" med Marcus senere stod vi på dansk jord igen. En duft af rullepølse, leverpostej og øl lå i luften.
Vi tog et gruppekram og et farvel. Hvorefter vi fik informationen om, at Signe, Julie, Emil og Patrick's baggage ikke kom med på flyveren til Danmark og derfor skulle sendes til os med posten.

Fordi det allerede var for sent til at køre ned til Sydslesvig med tog, kunne vi igen overnatte hos Signe i København.

Vi kunne næsten allerede føle vores egen seng.



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen