Sonntag, 7. August 2016

Søndag, en afslappet dag.

Søndag. En dag, hvor også franskmændene afslapper. Derfor var der ingen fast program for dagen og vi kunne sove så længe vi ville. Men danmark har ikke brug for så meget sovn! Så kl. 10 var campen helt stille, med undtagelsen i det danske telt, hvor de første lynlås blev åbnet og holdet stod klar til at spise morgenmad og børste tænder. I de næste 30 – 60 minuter, var det så tid til de andre at stå op, og kl. 11 var alle frisk og klar til dagen.

Formiddagen, var det så afslapning på campen. Vi besluttede at spille kort med slovenierne. Det blev til vores standarddisciplin, når der ikke var noget at lave. De lærte os en leg der hedder ”who has the hat”, som gå ud på at finde den der har huen på.

Da vi ikke havde nogle programpunkter, fik vi muligheden at udforske den zoologiske have i Lille. Størstedelen af campen var med på det, imens resten gerne ville blive og slappe af. Til vores overraskelse var den zoologisk have helt gratis til alle og der var alle mulige slags dyr. Fra aber til surikatte over næsehorn helt hen til zebraer. Selvfølgelig kunne man også fange nogle dyr... nej nej, pokemon mener jeg.

Om aftenen var det så igen afslapning med slovenierne, imens spejderne fra cypern forberedte deres aftensmad. En god kartoffelmos med speciell sovs, som hovedret og truffel med chokolade som dessert. Dem tog vi så også allesammen flere af.
Nu var det portugisernes tur til aftenunderholdningen og som forventet var det meget højt. Vi lærte nogle sanglege om gigantiske orme at kende og jeg tror de vandte fodbold-em’en.
Mæt og med ørepine gik vi så senere i seng.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen